Gimp Suli rendkívüli hírek

A számítógépes képszerkesztés után érdeklődők számára küldjük az aktuális és kedvező lehetőségek hírét a Gimp Suliról, közérdekű híreiről.

Gimp Suli Belépő

Kedvező ár, hosszútávú megoldás a Gimp* problémákra, ezt nem szabad kihagyni: a Gimp* Suli megújul, a régi - jelen - virtuális tanteremben kezdhető a tanulás a belépővel. Ugyanazon belépő feljogosítja tulajdonosát az új tanterembe történő belépésre is. Megrendelés<

Gimp Suli belépő, irgalmatlan jó ajánlat!

2016.november 25-én a Gimp Suli belépők ára 10 000 Ft,
ez 15 000 Ft-tal kevesebb, CSAK MA, ne hagyd ki!
soha többet, most is csak érted, a tudásodért, hogy végre öröm legyen a képszerkesztés neked is :-)

Vissza NEM térő lehetőség

Jelentős kedvezménnyel juthatsz 1 hónapos belépőhöz!

Számoljuk ki a méretet

A kép vagy réteg* méretét különböző egységek szerint tudjuk megadni, a méretezés ablakban: px, cm, yards, millimeter, százalék, pont, ...mindegyik esetben meg kell adnunk a kép vagy réteg* szélesség és magasság pontos értékét - ez igaz volt a 2.8-as verzióig.

Karácsonyi ajánlat

Gimp* Suli belépőt karácsonyra:

- a jelentkezési és fizetési határidő rövid: 2014. december 15.,
- ám nagy a kedvezmény: 5 000 Ft-l kevesebbe kerül mint az év egyéb napjain(december 15-én bankzárásig kellene a számlára érkeznie a kedvezményes 20 000 Ft-s árnak),
- díszes karácsonyi ajándék kártya kérhető hozzá(nyomtatva), így ajándéknak is remek(a Gimp Suli belépő megrendelés<nél kellene ezt jelezni az üzenetben, megadva a postázási címet is hozzá hogy postázni tudjuk)

5 órás tananyag

Új lehetőség a tanulni vágyóknak: egyelőre kísérleti jelleggel - 5 órás tananyag csomagokhoz lehet belépőt igényelni. Választható egy 5 órás tananyag csomag illetve több is, részletek a Szolgáltatás listán <található vagy a megrendelő űrlapon<.

Egyablakos üzemmód, rétegcsoport

Frissítettél már Gimp 2.8-ra? Ismered az új lehetőségeket: mentés másként, exportálás, egyablakos üzemmód, rétegcsoportok? ...ezekről olvashatsz itt: gimp-suli.e-tantermek.hu/book/gimp-28-export-egyablakos-uzemmod-retegcsoport

Szabályos 6szög

Tudsz szabályos 6 szöget rajzolni? ...erre van szükséged pl ha egy anyacsavart szeretnél készíteni,megrajzolni - ezt kérte valaki a múltkor, s itt meg is mutatom videón én hogyan rajzolnám:
http://gimp-suli.e-tantermek.hu/szabalyos-6szog<

Azt mondod, hogy neked egészen más kellene? Kérlek, regisztrálj és tedd fel a fórumba, rövidesen számíthatsz akár egy videós magyarázatra is.
(a fórum<ban készítettem egy SOS rovatot< a gyors kérdésekhez)

üdv Geva

Nők előnyben

A közelgő nő nap apropóján szeretném egy kis előnyhöz juttatni a nőkkel, lányokat, asszonyokat...

Március 8-ig 8 000 Ft - azaz a teljes ár 2/3-áért - jöhetnek a videókat megnézni a Gimp Suliba.

2012. karácsonyára

<Örömmel nyújtom át 2012 karácsonyának ajánlatát:

Csak a hírlevél olvasói, regisztrált felhasználóink juthatnak karácsonyi belépőhöz. Ezen ünnepi belépő ára mindösszesen 14 eFt - mások által elérhető 25 eFt helyett.

Az ajánlatom 2012. december 31-ig él, a belépő felhasználható 2013. május 31-ig, tehát 5 hónapig járhat a Gimp* Suliba a megrendelőnél megadott-, Gimp* Suli felhasználó.

Ha élnél a lehetőséggel, akkor a következő a teendő:

Számítógépes képszerkesztés
Profi ismeretek, szabad szoftverrel
Gimp Suli